keskiviikko 25. tammikuuta 2012

55. Se ois sit sädemätä

Eilen käytiin vakuutuskäynnillä Kangasalan klinikalla. Mukana oli Kalle, Viltsu ja yks Amerante heppa, eli siis Anni,eikös oo ihastuttava nimi  (: Ensin tehtiin perustarkastukset, katottiin vähän jalkoja ja muuta. Sitten mentiin maneesiin juoksuttamaan ja lopuksi vielä taivukset. Ja siinä meni sitten se kolmisen tuntia.. No, kaikki sai puhtaat paperit, ja Kalle sai samalla rokotuksen. Viltsulla oli sädemätää.. ;( liikutus ihan normaalisti eikä poni tuntunut tai näyttänyt melkein yhtään kipeältä, onneksi. Saatiin vaan siihen lääkkeet ja putsaus-ohjeet, kaikki menee ihan normaalisti. Ja sädemätähän on voinut tulla eri syistä, mutta nyt pidämme isoimpana syynä karsinaa, jossa on märkää turvetta ja se on aika likainen, kun Vilpertti on kova kusemaan. Ja siellä se sitten seisoo, niin arvatkaas vaan mitä ilmestyy. Ja sitä ei ollut ainoastaan yhdessä jalassa, joten se ei varmaankaan ole sattumaan. Ja Kallella on alkava sädemätä. Sekään ei varmaan ole sattumaa ?

Tänään Joanna kävi kävelyttämässä Kallen, juoksuttamassa Viljon ja Keksillä oli vapari. Huomatkaa tummennetut nimet, ne ovat aivan tuoreita :--D Nyt tietysti tulee niitä valittavia tyyppejä, joten siis valittakaa toki pois, en vastaa kaikkiin valituksiin jos niitä tulee paljonkin :C Kuvaton postaus, anteeksi.

4 kommenttia:

 1. No mä en ainakaa valita! Hyviä nimiä keksin aina :DDDDDDDDD Ota se muistitikku huomenna mukaan!!!!!!!!!!! :D

  VastaaPoista
 2. millä tallil sun ponit on? missä kaikkialla sun poneja on ollu ja ootko tykänny paikoista? voisitko tehä vaikka postausta talleista missä ootte asunu ton maxin ja keijon ja viltsun ja kallen kanssa ja kertoa niistä paikoista hyviä ja huonoja puolia? :) ois tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos tosi hyvä idea myös (: teen sen !(=

   Poista